Teatteri Objekti

Teatteri Objekti on nukketeatteriesiintyjä Tessa Lepistön (s.1983) syksyllä 2009 perustama nukketeatteriin erikoistunut ammattiteatteri. Teatterin päämajana toimii Turku.

Objekti tekee yhteistyötä myös muiden teatteriryhmien kanssa. Sen produktiot ovat sulava yhdistelmä monista eri taiteen osa-alueista.

Teatteri Objektin ensimmäinen esitys Merirosvo Svarttis ja espanjalaiset kultakolikot, sai ensiesityksensä 12.5.2010.

Tervetuloa!

maanantai 8. helmikuuta 2010

Merirosvo Svarttis ja espanjalaiset kultakolikot

Nukketeatteri Objekti esittää:Merirosvo Svarttis ja espanjalaiset kultakolikot


Työryhmä: Tessa Lepistö ja Liisa Laitinen
Lavalla: Tessa Lepistö"Enää ei ole merirosvon elämä sellaista kuin ennen. Nykyään on kaiken maailman tutkat ja rajavartijat, tilitarkastajat, ja kaikki. Eivät anna kunniallisen merirosvon harjoittaa omaa kunniallista ammattiaan."
Merirosvo Svarttis ja espanjalaiset kultakolikot perustuu Maijaliisa Dieckmannin kirjaan Merirosvo Svarttis Etelämerellä. Se on leppoisa tarina hurjasta ja vanhenevasta merirosvokapteenista, joka kamppailee upean aarteensa puolesta. Löytääpä kapteeni rakkaudenkin matkallaan etelän lämpimillä vesillä. Onko matka vai päämäärä tärkeämpi? Ja mitä tehdä aarteella sen jälkeen, kun se on löydetty?


Esitys toteutetaan sooloesityksenä ja esineteatterin keinoin. Nuket ja lavasteet löytyvät ihan jokaisen omasta kodista, kylpyhuoneesta!


Esitys soveltuu parhaiten 4-11 vuotiaille, mutta tarjoaa muikeita elämyksiä myös aikuisille.
Esityksen kesto n. 30 min.

Tervetuloa kylpyhuoneeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti